www.arogans.com е интернет магазин за дамска мода.

Ароганса ООД е създадена през 2010, с основна цел търговия с дамска конфекция. Екипът ни е малък и сплотен, като желанието ни е да предлагаме на клиентите си красиви и качествени дамски дрехи и най-вече богато разнообразие на дамски рокли. Стараем се да сме в крак с тенденциите и да поддържаме качество на достъпна цена.

Работим изцяло онлайн, като разполагаме със складова база, от където се изпращат всички поръчки.  За нас връзката с клиента е от изключителна важност. Поддържаме връзка с клиентите  през чат в сайта ни, във фейсбук страница, телефон 089 449 2221.  Всеки наш клиент има възможност да получи пълна информация за предлаганите артикули  по горепосочените канали. Държим изключително на коректността и качеството на обслужване.

За улеснение на клиентите всяка официална поръчка през сайта се потвърждава в рамките на 24 часа ( от понеделник до петък).  За удобство и пълна информация сме предоставили  таблица с номерация. Всяка стока може да бъде върната в срок от 2 седмици, като изискването е стоката да отговаря на критерии, които не я правят непродаваема (скъсана, прана след носене, с лекета, ).

Стараем се да бъдем максимално полезни за всички клиенти и да удовлетворим в максимална степен желанията и претенциите им.

Екипът на Arogans.com  е на ваше разположение за въпроси и предложения:

Ароганса ООД
Булстат: BG202114563
Мол: Виктор Славчев
гр. Бургас 
адрес произв. база:  Янко Комитов 12
email: sales@arogans.com
GSM: 0894492221

Първа инвестиционна банка (First Investment Bank)

Ароганса ООД
Булстат: BG202114563
IBAN: BG89 FINV 9150 1015 5211 09
BIC: FINV BGSF

Arogansa Ltd.
VAT: BG22114563
address: str. Yanko Komitov 12
8000 Bourgas
Bulgaria

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане