Arogans.com е интернет магазин за дамска мода.
Ароганса ООД е създадена през 2010, с основна цел търговия с дамска конфекция. Екипът ни е малък и сплотен, като желанието ни е да предлагаме на клиентите си красиви и качествени дамски дрехи и най-вече богато разнообразие на дамски рокли. Стараем се да сме в крак с тенденциите и да поддържаме качество на достъпна цена.
Работим изцяло онлайн, като разполагаме със складова база, от където се изпращат всички поръчки.  За нас връзката с клиента е от изключителна важност. Поддържаме връзка с клиентите  през чат в сайта ни, във фейсбук страница, телефон 089 449 2221.  Всеки наш клиент има възможност да получи пълна информация за предлаганите артикули  по горепосочените канали. Държим изключително на коректността и качеството на обслужване.
За улеснение на клиентите всяка официална поръчка през сайта се потвърждава в рамките на 24 часа ( от понеделник до петък).  За удобство и пълна информация сме предоставили  таблица с номерация. Всяка стока може да бъде върната в срок от 2 седмици, като изискването е стоката да отговаря на критерии, които не я правят непродаваема (скъсана, прана след носене, с лекета, ).
Стараем се да бъдем максимално полезни за всички клиенти и да удовлетворим в максимална степен желанията и претенциите им.
 
Екипът на Arogans.com  е на ваше разположение за въпроси и предложения:
email: sales@arogans.com
GSM: 0894492221
 
***********
Ароганса ООД
Булстат: BG202114563
Мол: Виктор Славчев
гр. Бургас 
адрес офис:  Янко Комитов 12 
Първа инвестиционна банка (First Investment Bank)
Ароганса ООД
Булстат: BG202114563
IBAN: BG89 FINV 9150 1015 5211 09
BIC: FINV BGSF
--------
Arogansa Ltd.
VAT: BG22114563
address: str. Yanko Komitov 12, 8000 Bourgas, Bulgaria

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане