Dress code Черно

Избрани Черни Дамски Дрехи

Черни рокли | Черни поли | Черни блузи

Черни рокли | Черни поли | Черни блузи

 Избрани дамски дрехи онлайн в черен цвят!

  Черният цвят е един от най-предпочитаните от дамите, било то за панталон, пола, рокля или дамска блуза. Той седи еднакво добре на всяка една дама, като хем подчертава фигурата, хем може да прикрие. Черното е класически цвят, който има дълбока проницателност. Говори за увереност, честност, коректност, принципност и взискателност. Въпреки това, както дълбините на морето, така и черният цвят пази тайни в символиката си, които създават усещане за загадъчност.

 

За какъв повод са подходящи черните дамски дрехи?

Черното е класически и универсален цвят, ето защо:

  1. За официални поводи е напълно подходящ и чест избор, когато става въпрос за важни преговори, сключване на сделки, за коктейли и фирмени партита, за абитуриентски и абсолвентски бал. Да не забравяме, че перлата в короната е „ малката черна рокля“, е това важи в пълна сила за всички дамски дрехи в черен цвят, която може да е във всяка една материя от памук, шифон до дантела или друга синтетика.
  2. За ежедневието е предпочитан цвят за разходка, тренировка навън или пък във фитнес залата, за кафе с приятели, за работа.

 

За какъв сезон са подходящи черните дамски дрехи?

Черното по правило е цвят, който е подходящ за зимата, но въпреки това:

  • През топлите месеци можете да изберете дамски дрехи с голи рамене, с едно рамо, или пък с дантелени ръкави в черен цвят и къси панталонки. Защо не?

Съвет: Имайте предвид, че черното привлича и задържа слънчевите лъчи, така че може и да Ви стане леко топло, но пък ще сте красиви!

  • През зимата обаче то носи топлина, уют и в същото време строгост, стабилност и еднакво добре се съчетава с всички останали цветове, за да допълните зимната приказка, а и да привлечете вниманието към себе си.

 

Как да изберем правилната дамска дреха според фигурата ни?

 

Водете се от следните съвети:

  1. Мястото, за което е предназначена дрехата- дали е важно събитие, кино, театър, разходка с приятели край плажа
  2. Дрес кода, ако има въведен такъв
  3. Фигурата Ви, защото независимо от модните тенденции, Вие трябва да се чувствате комфортно, удобно и красива.
  4. Ако изпитвате затруднения при избора на правилен размер, нашите консултанти са на Ваше разположение.

 

Защо да изберете arogans.com?

Онлайн магазин arogans.com създава дамски дрехи, за да накара всяка дама да се чувства уверена, красива и неотразима. Залагаме на качеството, на професионализма и грижата за всеки клиент. Разнообразието е огромно, а прецизността ни- само бонус. Поръчайте бързо и лесно с arogans.com и станете част от нашите arogans дами, които са най-добрата версия на себе си: тази на уверената дама вкъщи, сред приятели и обществото!


Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане