Летни блузи

ЗИМНИ БЛУЗИ | ЛЕТНИ БЛУЗИ

Дойде ли лятото и повишат ли се температурите, ще искате да носите нещо леко, ефирно и комфортно, в съчетание с красотата, която Ви придава. В случая идват на помощ дамските блузи. Те имат редица предимства:

        Всеки ден, без дори да сменяте полата или панталона, само с нова блуза, ще имате различна визия

        Според модела, те дават възможност да се съчетаят за всякакви поводи

        Създават удобство през пролетно-летните месеци и жегите

        Има огромно разнообразие от цветове, материи и модели

Какви видове дамски летни блузи има?

  1. Летни блузи с къс ръкав, или дрехата, която изобилства във всеки гардероб. Удобна и практична, многофункционална и различна

  2. Дамски блузи с дантелени ръкави, които придават женственост, аристократизъм и загадъчна романтичност

  3. Дамски блузи с буфан ръкави за дамите, които обичат да експериментират и да заложат на различната визия, която е закачлива, но стила и елегантна

  4. Дамски блузи с голи рамене за дамите, които обичат да приличат и задържат внимание, защото скуката и еднообразието не е за тях

  5. Дамски блузи с паднали ръкави са елегантния начин да покажете, че Вие сте тук и сте красива

  6. Дамските блузи с един ръкав са за различните дами. Те бягат от стериотипа, но винаги са красиви, именно в разнообразието си.

 

Каква дамска лятна блуза да изберем според повода?

Разбира се, колкото и универсална да е една блуза, винаги трябва да се съобразим с повода и събитието, на което ще я облечем.

        За ежедневието дамските летни блузи могат да са без ръкави или тип топ, широко падащи като туники тип вертолет, с един ръкав, с тънки презрамки или без, да са с различни принтове, панделки, закачливи хърбали и картинки. Толкова пъстри и различни като модели, колкото и всеки един летен ден.

        Официални поводи - тук вече трябва леко да кажем стоп на въображението и да се съобразим с повода. Ако сте поканени на сватба, то можете да заложите и на комплект пола с висока талия и топ или панталон и блуза, но те трябва да седят по-елегантно. Това са модели летни блузи с прибрано деколте, с жоржет ръкави или къдри, в по-неутрални или класически цветове. Ако Ви предстои важна работна среща или сключване на сделка, заложете на модел блуза, която наподобява риза. Седи по-деликатно, класно и не привлича вниманието върху дрехата, а върху Вас и личността Ви.

Какъв цвят дамска лятна блуза да изберем ?

През лятото, цветовете, на които трябва да залагате, трябва да са топли, нежни, да създават усещане за свобода на движението и комфорт. Такива са

        Жълтото  като слънцето. То събужда за живот, носи положителна енергия и подарява усмивки. Модерно за лято-зима 2021г е озаряващото жълто. То е по-светло и без жълти или зелени оттенъци. Очаква се тази тенденция да се запази и през лято 2022г.

        Бледо синьо тип морско стъкло/ морска перла то е като красивото небе, на което можете да видите бягащи кончета, усмихнати лица и живот. Да синьото е като безкрайността, като енергията, без която не можем и горивото, което ни държи. Цвят хибрид, който играе танц с безкрайното море.

        Бебешкото розово отново е модерно, но и винаги ще бъде. То създава усещане за невинност, дори наивност, чистота и детска нежност. На никому не са излишни розови очила от време на време, нали?

        Светло лилаво е цвят, който добре се съчетава с бялото, жълтото дори. То създава усещане за живот, който започва, за цветове, като люляка, който се събужда. То е нежно, но едновременно с това показва аристократичност, мистика и нотка на закачливост.

        Оранжевото е другият слънчев цвят. То, както жълтото, носи и дарява надежда. Създава усещане за веселие, щастие и безгрижие, а нима лятото не е точно това?!

        Зелената тениска е задължителна. Тя е като природата, като дърветата и създава вътрешно усещане за бягство от сивото ежедневие и душевен мир и хармония.

Въпреки че наблягаме на топли, нежни цветове, има някои които винаги са на мода: бялото, което създава усещане за свобода, задължителното черно- аристократизъм и класа само с една блуза.

На каква лятна блуза да се спрем според фигурата ни?

        За фините дами, които имат малка гръдна обиколка, но това им харесва, може да се заложи на блузи с паднали ръкави или без, с панделки, с един ръкав или закачлив гол гръб. Те седят по тялото и подчертават извивките.

        Ако имате тънка талия и по-малък бюст, можете да заложите на по-широки модели в областта на гърдите, буфан, по-бухнали ръкави, които да привлекат вниманието към тях, или пък с тънък колан, който да минава под линията на бюста. Именно тези дребни хитрини, ще създадат илюзията за по-голяма гръдна обиколка.

        За дамите, които искат да прикрият горната си част, например смущава Ви голямата гръдна обиколка, или пък коремчето или по-широкия ханш, изберете по-широки модели, които падат свободно на долу, без да прилепват по тялото. Те могат да са асиметрични, дори и с един ръкав и са не по-малко закачливи и женствени от останалите.

Защо да изберете arogans.com?

Онлайн магазин arogans.com залага на качеството на дрехите на добри цени. Вие лесно и бързо можете да разгледате, поръчате или да получите професионален съвет. За нас е важно всяка дама да се чувства красива и женствена, за да може да даде живот на дрехата, която облича.

Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане