Рокли

Официални рокли | Ежедневни роклиКъси роклиЛетни роклиЗимни Рокли

Дамската рокля е универсална дреха, която всяка една дама притежава в гардероба си. Красива, удобна, лесно съчетаема, елегантна. Разнообразието е огромно, затова често възниква въпросът:  Как да изберем?

Каква рокля да изберем?

Роклите се делят на:

        Вталени рокли- това са тези рокли, независимо дали са къси, дълги или до коляното, които прилепват по тялото и показват извивките му. Седи елегантно, провокативно и сексапилно на всяка жена.

        Разкроени рокли са тези, които падат свободно. Те са удобни, но едно временно с това красиви и не по-малко елегантни. Избор са от всички жени, но най-вече от тези, които искат да прикрият една или друга част от тялото си и въпреки това да се чувстват красиви.

        Къси рокли са тези, които с дължина от покриващата дупето до над коляното, зависи от модела. Те са предпочитани от дамите през лятото, носят закачливост, но и са удобни, леки и дишащи.

        Дълги рокли са тези, които стигат до глезените и са еднакво стилни, елегантни, което ги прави подходящи за всеки важен повод, но и за всеки ден. Тук влиза и малката черна рокля на Коко Шанел- перлата във всеки дамски гардероб. Харесвана и предпочитана от всички дами.

        Рокли до коляното са хибрид между дългите и късите рокли. Тъй като заради дължината им, едва покриваща коленете, носят в себе си скрита елегантност и загадъчност, са харесвани за делови събития.

Оттук възниква и въпросът: Каква рокля търсим да изберем според предстоящия повода?

Роклите са подходящи, както за ежедневието, така и за официални поводи.

 

        В ежедневието най-чест избор са късите рокли за плаж, плажно парти, среща с приятели, разходка. Те позволяват да се движите свободно и да сияете.

        За официални поводи се залага на дълги рокли, заради елегантността, която придават и начина, по който допълват цялостната визия. Могат да се носят на вечерни коктейли, партита в по-формална обстановка, за работа, за бал абсолвентски или абитуриентски.

        Сватбената рокля е най-желаната от всички дами. Всяка иска да бъде кралица в най-важния за нея ден. Сватбената рокля обикновено е дълга, до земята, разкроена или вталена и романтична, нежна, загадъчна. Въпреки това ако сте дръзко момиче, което има различен стил и иска да го покаже, може да избере и къса сватбена рокля. Затова и е и многообразието на пазара.

        За важни делови срещи, преговори, сключване на сделки се залага на рокли до коляното. Те показват, че Вие сте сериозна, отговорна и може да Ви се гласува доверие. Този тип рокля носи сигурност, категоричност и нотка на властност.

 

Каква рокля да изберем според сезона?

Мили дами, правило няма, всичко зависи от Вас. Няма грешно или не, важното е Вие да се чувствате красиви. Въпреки това през лятото най-логичен избор са късите рокли, докато стане ли студено се избират дългите рокли или тези до коляното заради топлината, която носят. Възможни са и различни комбинации като къса рокля с клин, чорапогащник.

Роклите и цветовете?

 

Цветовете за роклите са като дъгата. Богато разнообразие от основни цветове като червено , оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и виолетово. Понякога се вижда и розово в дъгата, но това не е естественият ѝ цвят. Общо багрите са седем и оттам всички техни нюанси и производни на тях.

 

През зимата за предпочитане са по-тъмни и студени цветове като:

 

  1. Черно, което е стилно и елегантно. Универсално и красиво

  2. Сиво, което е в синхрон със студа на вън, но носи изисканост и показва класа

  3. Червено или бордо, които са огнени цветове и демонстрират женственост

  4. Кафяво, което макар и срамежливо, носи усещането за топлина и уют.

  5. Тъмносиньо като морето, което е безкрайно.

 

През лятото, когато навън е топло, такива трябва да са й цветовете. Нежни, бледи, романтични като:

 

  1. Светлосиньо като красивото небе

  2. Жълто като слънцето, което ни радва и гали с лъчите си всеки ден

  3. Зелено като цялата природа, която ни заобикаля

  4. Розово, което се свързва с чистотата и нежността.

 

Ние от arogans.com сме тук онлайн, за да Ви помогнем да се чувствате красиви, желани и комфортно, защото начина, по който се представяте пред другите, предопределя отношението към Вас. Затова ако облечете дамска рокля, в която се чувствате красива, точно така ще Ви възприемат и околните.

Ние сме скромен екип и за нас си важен „ ТИ “. Разнообразието от рокли, които предлагаме е голямо, само затвори очи и си представи каква визия искаш.

Не забравяйте: дори и най-красивата рокля е нищо, докато някой не заживее в нея. Не следвайте тенденциите. Не позволявайте на модата да ви притежава. Решете кой сте и какво искате да покажете на света с начина, по който се обличате и живеете.

Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане