Рокли

Официални рокли | Ежедневни рокли | Рокли по тялото | Летни рокли


  Дамската рокля е универсална дреха, която всяка една дама притежава в гардероба си. Красива, удобна, лесно съчетаема, елегантна. Разнообразието е огромно, затова често възниква въпросът: 

Каква са видовете дамски рокли според силуета?

  Роклите се делят на:

●        Вталени дамски модели - това са тези модели, независимо дали са къси, дълги или до коляното, които прилепват по тялото и показват извивките му. Седи елегантно, провокативно и сексапилно на всяка жена.
●        Разкроени модели - тези, които падат свободно. Те са удобни, но едно временно с това красиви и не по-малко елегантни рокли. Избор са от всички жени, но най-вече от тези, които искат да прикрият една или друга част от тялото си и въпреки това да се почувствате красиви. Ние от Ароганс, като производители на български рокли, предлагаме идеалното решение за дами в начален, краен или след раждане период. Те също могат да са ежедневни, но също така и официални рокли за бременни. Дори в голяма част от случаите, те могат да са правилния избор за офиц-ни модели за сватба.
●        Къси рокли са тези, които с дължина от покриващата дупето до над коляното, зависи от модела. Те са предпочитани от дамите през лятото, носят закачливост, но и са удобни, леки и дишащи. Всичко е въпрос на стил и дамска мода.
●        Дълги модели са тези, които стигат до глезените и са еднакво стилни, елегантни, което ги прави подходящи за всеки важен повод, но и за всеки ден. Тук влиза и малката черна рокля на Коко Шанел- перлата във всеки дамски гардероб. Харесвана и предпочитана от всички дами.
●        Рокли до коляното са хибрид между дългите и късите дамски рокли. Тъй като заради дължината им, едва покриваща коленете, носят в себе си скрита елегантност и загадъчност, са харесвани за делови събития.


  Оттук възниква и въпросът: Каква рокля търсим да изберем според предстоящия повода?


Роклите са подходящи, както за ежедневието, така и за важни поводи.

 
●        В ежедневието най-чест избор са късите спортни рокли за плаж, плажно парти, среща с приятели, разходка. Те позволяват да се движите свободно и да сияете.
●        За официални поводи залагате на дълги вечерни рокли, заради елегантността, която придават и начина, по който допълват цялостната визия. Могат да се носят на вечерни коктейли, партита в по-формална обстановка, за работа, за бал абсолвентски или абитуриентски.
●        Сватбената рокля е най-желаната от всички дами. Всяка иска да бъде кралица в най-важния за нея ден. Сватбената рокля обикновено е дълга, до земята, разкроена или вталена и романтична, нежна, загадъчна. Въпреки това ако сте дръзко момиче, което има различен стил и иска да го покаже, може да избере и къса сватбена рокля. Затова е и многообразието на официалната дамска мода на пазара. Обикновено се залага на сатенени рокли, но за най-близките на булката, шифона също е вариант за шаферски рокли .
●        За важни делови срещи, преговори, сключване на сделки избирате на стилни дамски рокли до коляното. Те показват, че Вие сте сериозна, отговорна и може да Ви се гласува доверие. Този тип рокля носи сигурност, категоричност и нотка на властност.
 

Каква дамска рокля да изберем според сезона?

  Мили дами, правило няма, всичко зависи от Вас. Няма грешно или не, важното е Вие да се чувствате красиви. Въпреки това през лятото най-логичен избор са късите рокли, докато стане ли студено се избират дългите летни рокли или тези до коляното заради топлината, която носят. Възможни са и различни комбинации като къса рокля с клин, чорапогащник.

Роклите и цветовете?

 
  Цветовете за красивите дамски елегантни рокли са като дъгата. Богато разнообразие от основни цветове като червено , оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и виолетово. Понякога се вижда и розово в дъгата, но това не е естественият ѝ цвят. Общо багрите са седем и оттам всички техни нюанси и производни на тях.
 
През зимата за предпочитане са по-тъмни и студени цветове като:
 
  1. Черно, което е стилно и елегантно и винаги подхожда за зимни рокли. Универсално и красиво
  2. Сиво, което е в синхрон със студа на вън, но носи изисканост и показва класа
  3. Червено или бордо, които са огнени цветове и демонстрират женственост
  4. Кафяво, което макар и срамежливо, носи усещането за топлина и уют.
  5. Тъмносиньо като морето, което е безкрайно.

 
През лятото, когато навън е топло, такива трябва да са й цветовете. Нежни, бледи, романтични като:
 
  1. Светлосиньо като красивото небе
  2. Жълти ежедневни рокли, като яркото слънце, което ни гали и радва с лъчите си
  3. Зелено като цялата природа, която ни заобикаля
  4. Розово, което се свързва с чистотата и нежността.

 
  Ние от arogans.com сме тук онлайн, за да Ви помогнем да се усещате красиви, желани и комфортно, защото как се представяте пред другите, предопределя отношението към Вас. Затова ако облечете нашите дамски рокля, с които се чувствате красива, точно така ще Ви възприемат и околните.
  Ние сме скромен екип и за нас си важен „ ТИ “. Разнообразието от елегантни официални рокли, които предлагаме е голямо, само затвори очи и си отговори, каква е твоята дамска мода.
 
 !!!Не забравяйте: дори и най-красивата дамска рокля е нищо, докато някой не заживее в нея. Не следвайте тенденциите. Не позволявайте на модата да ви притежава. Решете кой сте и какво искате да покажете на света с начина, по който се обличате и живеете.
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане