Бели Рокли

Официални рокли | Ежедневни роклиЛетни рокли | Шифонени рокли | Бели дамски дрехи

Кога и защо да изберем дамски бели рокли?


Белият цвят носи уединение, кара ни да мечтаем, но и подарява душевно спокойствие. Това е цветът, който позволява да изживяваме нови емоции, нови спомени. Белите рокли са тези перли, които допълват короната на дамската красота и ни карат да блестим стилно и силно, точно такива, каквито сме. Затова бялата рокля е задължителна за всеки гардероб и за всяка дама.

Бялата рокля няма сезон


Често цветовете се избират според сезоните, но бялото има ли сезон? Отговорът е категоричен и той е не. Бялото е като задължителният етикет на важно събитие. Винаги на мога и подходящо за всеки сезон.
  • През лятото ни кара да искаме да изживеем нови емоции
  • Докато пред зимата ни дава топлина и уют.

Бяла рокля според повода


Както казахме, има цветове задължителни и винаги на мода. Такава универсалност носи белия цвят. Може да го изберем при:

  1. Отиваме на парти с приятели, защо да не заложим на бялата рокля. Тя носи ефирност, нежност и чистота, но и по детски закачливост и още нещо.
  2. За важни поводи и събития бялото носи дрес кода да строгостта. С бяла рокля сте сякаш ледената кралица, която владее положението и завладява нови хоризонти.
  3. Небрежна разходка в приятна компания, то бялата рокля е винаги добър избор, на който да заложите. Носи лекота, чистота и красота.

Какви бели рокли има


Белите рокли са като хората, има различни видове и всички те носят своята собствена и неподправена красота.

  1. Дългата бяла рокля веднага ще предизвика у Вас асоцияцията за Снежанка или вероятно принцеса. Точно такава може да сте и да покорите всички подиуми.
  2. Късата бяла рокля е закачливия нюанс към приятната разходка, партито на плажа или поредната вечер с приятели до зори. Къса и готова да се заиграе с лятото
  3. Бялата рокля до колената е точно на другия полюс. Тя носи суровост, съчетана с премереност и дискретност. Стилна и елегантна, вероятно готова да покори служебни върхове?
  4. Разкроена бяла рокля или А силуетната рокля е любимата на дамите, независимо дали имат извивки за прикриване или пък не. Свободна и закачлива като лятото или падащите снежинки през зимата. Носи комфорт, позволява да танцуваме до зори, да творим в офиса или да отпием коктейл в приятна компания. Чувствате се отлично нали? И то само с една бяла рокля.
  5. Искате да покажете фигура, сексапилност и женственост, тогава подходящ избор е скъсена бяла рокля. Еднакво подходяща и за важни събития и за лежерен ден, с нотка предизвикателство.
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане