Дамски Поли

Кожена пола |  Пола с висока талия | Къси поли | Поли до коляното


Полите са дреха, която е харесвана и предпочитана от дамите, независимо от повода. Но защо ли жените избират тях:

 1. Дамските елегантни модели са чудесен вариант за всеки повод
 2. Подчертават женствеността
 3. Еднакво добре стоят на всяка фигура
 4. Правилен избор и през зимата, и през лятото

Каква дамска пола да изберем?

Полите могат да се разделят на няколко вида:
●        Варианти на къси дамски поли, които са закачливи и небрежни като самото лято
●        Дамски дълги поли с висока талия, които са за дамите, които обичат да запазят нотката на мистиката, да прикрият и да подчертаят обаче женствеността
●        Дамски елегантни поли до коляното са другият вид, които освен че са красиви, са толкова стилни и елегантни. 


Дамски поли според повода?


Полата е универсална модерна дамска дреха. Освен красиви и секси, полите могат да бъдат удобни и комфортни.

 • В ежедневието полите носят комфорта на разходката, привлекателността на природата, безкрайността на морето. Те са като ръкавица, обличаш и дори не усещаш неудобството на дрехите.
 • За официални поводи е желателно да заложите на дълги модели или елегантни дамски поли до колената. Те са освен удобни, то и стилни, женствени и елегантни. На работното място, освен класическата дамска пола ( damska pola ) до колято, често жените разчитат и на дълги поли с висока талия. Те са освен удобни, то и стилни, женствени и елегантни . С тях, независимо дали е сватба, кръщене, дали кумувате, или пък друг важен повод, ще бъдете перлата, която блести със собствена светлина.


Каква пола да изберем според сезона?


Стилните летни дамски поли са толкова харесвани от дамите, че могат да се носят и през лятото, и през зимата, но има цветове, които препоръчваме според сезона, а те са:
През лятото заложете на меките, топли цветове и техните нюанси като:

 1. В жълт цвят, който се смята, че зарежда с положителна енергия, носи силен заряд и ще направи деня Ви по усмихнат - жълто като слънцето
 2. В син цвят, който символизира свободата. Сякаш сте птица, която се рее из небето, но тук имаме предвид по-светлите нюанси на синьото: това, като безкрайното море.
 3. В розов цвят, който се свързва с невинност и чистота, а и често дамите залагат на него, защото създава настроение: розово като сладък бонбон.
 4. В зелен цвят, който носи усещане за хармония и баланс. Това е цветът на природата, а Вие в синхрон с нея.
 5. В бял цвят, който носи невинност, но и неприкрит стил и аристократизъм. Въпреки това бялото винаги означава и чистота, нежност и надежда: като бяла лястовица. И най-вече белият цвят е универсален. Винаги на мода, независимо от тенденциите и сезона.


През зимата, когато ледът е сковал земята, заложете на зимни дамски поли:

 1. Черното, което е израз на  строгост и респект, носи усещане за стил и дипломатичност. Винаги модерно, винаги актуално и част от гардероба на всяка дама. За това всяка дама трябва да притежава поне два вида черни дамски поли в гардероба си.
 2. Тъмносиньото е харесван и предпочитан свят. Макар че е приеман за студен, дамите залагат на него, особено в работната сфера. Той излъчва аристократизъм, но и лека загадъчност.
 3. Кафявото и неговите нюанси като капучино, карамел, е по-топъл от останалите цветове. Той показва, че Вие сте сериозен, отговорен и земен човек. Не целите да привлечете внимание към себе си, а да докажете себе си чрез действията си.
 4. Сивото е смятан от мнозина за строг и остър цвят, но именно в това е неговият чар. Той умело и лесно се допълва от останалите цветове, като запазва леката си мистика.
 5. Червено и бордо са цветовете за смелите момичета. Навън може да вали, да е студено, но те искат да покажат, че са там и трябва да бъдат забелязани.


Защо да изберете arogans.com?


Arogans.com е онлайн магазин, който залага на качествените дамски дрехи, които създава и предлага, до коректността в отношенията до отзивчивостта, имате ли въпрос и нужна от помощ. С дамска пола от arogans.com Вие ще се чувствате сияна, красива, а Вие сте именно такава!
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане