Условия и правила за ползване на Arogans.com

ОПРЕДЕЛЕНИЯ

„ПРОДАВАЧ” е търговец, който продава свои стоки чрез електронния магазин www.arogans.com. Продавачът е лицето, с което Потребителят сключва договор за продажба от разстояние на конкретна стока (артикул) в електронния магазин.

„ПОТРЕБИТЕЛ” e дееспособно лице, което се е съгласило с настоящите Общи условия във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите чрез електронния магазин стоки.

„ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН” е сайтът www.arogans.com с основна цел покупко-продажба на стоки.

„Ароганса” е търговското дружество “Ароганса” ООД, ЕИК: BG202114563, със седалище в град Бургас, ж.к Възраждане бл.43, което създава и поддържа електронния магазин, определя настоящите Общи условия, при които се продават стоките.

„Ароганса” ООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на Интернет сайта, както и начините на достъп до него.

„ПОРЪЧКА” е направената от Потребител заявка към електронния магазин за покупка на една или повече конкретни стоки (артикули). Поръчката се опакова и изпраща по куриер към предварително посочен в поръчката от Потребителя адрес, след като бъде одобрена по имейл или телефон.

Изпращането на поръчки става само след предварително одобрение по телефон. Одобрението по телефон става след обаждане от служител на онлайн магазина за потвърждение.

„ДОГОВОР ЗА ПРОДАЖБА” е сключеният от разстояние чрез настоящия електронен магазин договор за покупко-продажба на стока между Продавач и Потребител.

„КУРИЕР” е търговец, който физически доставя закупената стока до посочен от Потребителя адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.

 

1. За Arogans.com

Arogans.com е електронен магазин, в който може да намерите стоки и аксесоари, относно дамското облекло дамска мода: рокли, палта, панталони, жилетки и други.

Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС.

2. Общи условия

Потребители на системата са лица, проявяващи интерес за покупка към предлаганите от Arogans.com артикули.

За да се пазарува от електронния магазин www.arogans.com, е нужно да заявите желанието за поръчка:

- чрез регистрация с парола и електронна поща (e-mail) или име на получателя, имейл, телефон и адрес за доставка.

- чрез обаждане по телефон и даване на поръчка. В този случай, всеки КЛИЕНТ се задължава да приема Условия и правила за ползване на Arogans.com.

- чрез чат линията, която се обслужва от оператор от понеделник до петък от 9:30 - 18 часа.

Всеки потребител на системата, заявява и се съгласява да спазва, приема и не нарушава установените условия, правила и задължения за ползването на сайта.

Всеки клиент на онлайн магазина дава съгласие за приемане, спазване и ненарушаване на условията за ползване на сайта.

Системата разграничава два вида потребители: Регистрирани и Нерегистрирани.

С изявени ясно желания и действия от ваша страна - като РЕГИСТРАЦИЯ или Покупка на стока, вие се съгласявате и приемате условието, че системата активира акаунт т.е регистрация, с цел предоставянето за ползване на предлаганите от Arogans.com услуги.

С тази регистрация имате достъп до предлаганите услуги в Arogans.com. С регистрацията си вие заявявате, че приемате и се съгласявате, че сте регистрирате като клиенти с условието, че разбирате, изцяло сте запознат, приемате и задължително ще спазвате условията, при използването на предоставяните услуги на Arogans.com.

Всички услуги, предлагани от сайта, могат да бъдат използвани само и единствено за дейност, която не е забранена от закона.

3. Цени

Всички цени на артикулите в сайта са с включено ДДС.

Към всеки артикул, включен в сайта са обявени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, подпомагаща клиента в информиран избор при покупката на продукта.

Разпродажби и намаления: Към описанието на всеки арктикул подлежащ на намаление са вписани срокът на намалението.

Персонални намаления: Издават се на редовни клиенти.

Ваучери за намаление: Клиенти споделили част от информацията предлагана в сайта в google + или facebook получават код за намаление, който могат да използват при поръчка на артикул в www.Arogans.com.

В този случай, всеки клиент може да използва само по 1 ваучер или намаление съответно от google +/ facebook. Не се допуска използването на повече от един код за намаление при една поръчка.

 

4. ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА СЪГЛАСИЕ С НАСТОЯЩИТЕ ПРАВИЛА ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В Arogans.com:

Като клиент на Arogans.com - Вие заявявате, че сте съгласни със следните условия: условия за използване на системата на Arogans.com; Условия за доставка на стоките; срокове за доставка; Условия за заплащане на стоките; Условия за рекламации и връщане на стоки:

4.1 Условия за използване на системата на Arogans.com

1. Заявявате, че като потребите; с регистрацията си вие се съгласявате и приемате настоящите правила за ползване на предоставените от Arogans.com услуги.

2. При регистрацията си вие предоставяте доброволно по свое желание служебна, фирмена и/или лична информацията, с цел единствено да се възползвате от предоставените услуги на Arogans.com. Предоставянето на актуален телефон за връзка е единствено с цел да потвърдите направената поръчка.

3. При регистрацията системата активира профил, който вие трябва да поддържате актуален.Носите пълната огговорност за достоверността, актуалността и коректността на публикуваната информация. Публикувате информация, единствено за вас и вашата фирма, от името на фирмата в която работите, след изричното разрешение на собствениците и. Няма да публикувате акаунт от името на трети лица, и няма да се представяте за трети лица.

4. С регистрацията си вие заявявате съгласието да носите отговорност за достоверността, актуалността на публикуваната адресна информация. Ще поддържате съдържанието на вашия профил, винаги актуално, вярно и точно.

5. Вие лично отговаряте за опазването на паролата за достъп до сайта Arogans.com, както и извършените плащания от

6. Съгласни сте, че използвате платформата на Arogans.com само и единствено да закупите желана от вас стока.

7. Няма да дублирате регистрации, както и да се възползвате, като злоупотребявате с предоставените услуги от сайта.

8. При регистрацията си вие приемата установените правила за ползване на услугите на Arogans.com, като срокове за доставка на поръчани стоки, условия за доставка, цени на куриерските такси, както и условията за върщане и рекламация на стоките.

9. Давате съгласието си, да получавате на посоченият в регистрацият email адрес рекламни съобщения, в това число бюлетини, игри и спонсорирани представяния до потребителите на сайта.да съгласни част от информцията да бъде използвана за маркетингови и статически цели от Arogans.com, което означава и получаването на търговска информация от Arogans.com на емейл адреса попълнен при регистрация.

10. Изцяло сте отговорен за запазването на конфиденциалност на паролата за достъп, като сте изцяло отговорен за тяхното ползване, и поемате отговорност, ако ги предоставите на трета страна.

11. В случай, че установите нарушаване на някакво ваше право вие имате задължението и правото да, уведомите Arogans.com.

12. Сте съгласни да използвате услугите на сайта съобразно законите в Република България

13. Няма да копирате, разпространявате или ползвате текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на Arogans.com.

4.2 Условия за поръчка и доставка на стоките:

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

Поръчки в електронния магазин www.arogans.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

За да извърши поръчка, всеки клиент е необходимо да предостави: точен адрес, телефон за връзка, имена и валиден мейл.

Поръчката се активира след добавяне на продукт, натискане на бутона потвърждавам поръчка

При успешно направена поръчка, Потребителят получава електронно писмо на посочения от него имейл адрес за напрвената от него поръчка. В това писмо се посочва поръчаната стока, номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.

Потвърждение по телефон се извършва винаги след завършена поръчка, за уточняване допълнителни подробности по изпълнение на поръчката.

В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, консултантът уведомява Потребителя.

Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел) или да изчака в срок презареждане на модела, поръчката може да бъде анулирана.

Работното време на oператорите за връзка с www.arogans.com:

От понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Почивени дни: събота и неделя

Поръчки извършени в събота и неделя, както и в дните на официални празници и почивки, се обработват в първия работен ден.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се анулират, ако Прoдавачът не получи коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката.

Такива поръчки получават статус „ОТКАЗАНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Всеки клиент може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да упоменава причини за отказа.

4.2.1 Доставка на поръчките:

Доставките на поръчки се извършва с Куриер. Всички поръчани стоки се доставят с КУРИЕР до избран адрес или офис на куриера. Доставките се извършват само след предварително потвърдени поръчки на посоченият от клиента телефон за връзка.

Доставката на поръчана стока не се извършва в събота и неделя, както и в дните на официални празници. Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не приеме пратката от куриерския офис да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 

4.2.2 Срокове за доставка

Срок за доставка на поръчаните стоки от 2 до 5 работни дни в зависимост от населеното място в което клиента се намира и графиците на Куриера за неговото обслужване, освен ако в описанието на артикула не е упоменат друг срок за доставка.

Срока на доставка може да бъде увеличен, ако поръчката е направена след 16 часа в петък, събота и неделя, както и дните на официални празници.

В случай, че поръчаният артикул или артикули не са налични, клиента се уведомява за срока на доставка, който е от 4-15 дни.

Поръчаните стоки се доставят само на територията на Република България от 9-до 17 часа (от понеделник до петък, по изключение и в събота до 13.30 ч.)

Доставки не се извършват по време на официални празници, почивни дни.

 

4.2.3 Цена за доставка:

4.3 Условия за Заплащане на стоките:

Плащането става с наложен платеж, при получаване на стоката от куриер.

Всеки потребител има право да разгледа стоката пред куриера преди да я приеме.

Възможно е и предварително зплащане по банков път.

4.4 Условия за рекламации и връщане на продукт:

 

Всяка закупена стока от Arogans.com може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на нейното закупуване.

Върнатите стоки трябва да са с ненарушена цялост и запазен търговски вид.

Всяка стока трябва да се върне с придружаващите го платежни документи.

Стоките подлежат на връщане, като всички куриерски такси са за сметка на клиента. В случай, че изпратите пратка без да заплатите куриерската такса за връщане, тя няма да бъде приета. Ако желаете, може да използвате услугата на Екон Експрес - пощенска пратка. В този случай, заплащате цената 2,5-3 лв., но е необходимо да опаковате и надпишете сами.

В случай че, закупена от вас/клиенти/ стока има фабричен дефект, може да ни я върнете и след изтичане на 14 дневния срок, но при условие, че стоката е със запазен търговски вид, без видими следи от употреба. В този случай, куриерскaтa таксa за връщане се поема от нас. За фабричен дефект не се приемат стърчащи конци както разминаване в цвета.

При върнати стоки, всички платени суми по поръчки се възстановяват по банков път, с изключение на сумите за куриерски такси.

При отказ от договора, ако Потребителят е заплатил стоката, му се възстановява платената сума за върнатата стока по посочена от него банкова сметка в срок от 5 дни след връщането на стоката.

Суми не се възстановяват, докато Потребителят не върне стоката. Ако стоката не бъде върната в срока от 14 дни, отказът от договора не произвежда действие.

 

**************************************

 

5. ЗАЯВЛЕНИЕ НА Arogans.com

5.1. Заявление от Arogans.com относно публикуваните продукти и промоции

Arogans.com предоставя за продажба дамски дрехи оналайн. Arogans.com публикува дамски дрехи, като с това не нарушава установените правила за добро поведение, и не нарушава законите на Република България. Arogans.com, организира игри и промоции за излаганите стоки.

5.2 Задължения и отговорности на Arogans.com:

* Arogans.com отговаря за поддържането на актуални цени на всички изложени стоки в сайта.

* Arogans.com е длъжен да обслужи всеки клиент коректно, който е направил поръчка в рамките на деня.

* Arogans.com има задължението да прозвъни на всеки клиент за да потвърди доставката на продукта.

* Arogans.com няма задължение да гарантира, че с покупката на които и да бил продукт изложен в сайта, потребителите ще задоволят конкретни нужди.

*Arogans.com си запазва правото да отказва или отлага поръчки направени от потребителите на сайта, в случай че стоките ги няма налични и не е възможно да бъдат доставени в уговореното време и срок.

* Arogans.com няма задължение да съхранява неограничено време информация относно публикувани продукти.

* Arogans.com може да премахва, актуализира всички продукти изложени в сайта, както и да изтрива и актуализира настоящите условия по всяко време.

* Arogans.com не е отговорен за щети и вреди, следствие на предоставяните и използвани стоки от потребителите, които са ги закупили.

* Arogans.com не носи отговорност относно извършени плащания от потребителите. Сайта няма задължение да гарантира че всички продукти са представени с актуалните си цветове и десени. Някои може да бъдат различни, поради различните настроики на мониторите.

* Извършените плащания от потребителите в Arogans.com си остава на техен риск.

5.3 Права на Arogans.com

Arogans.com има следните права, но не и задължението да:

*Премахва, изтрива или забранява публикуването на информация в сайта, която е в нарушение на настоящите правила и законите на Република България.

*Премахва потребители, продукти, промоции, статии или информация, адреси, телефони, уеб страници, в случай че се установи неспазването на настоящите правила за използване на Arogans.com. В случай, че се установи, че конкретен потребител е не спазва настоящите условия и разпрострнява материали и информация, която е защитена от авторско право и забранени от закон материали, Arogans.com си запазва правото но не и задължението да ги премахва от системата;

*Arogans.com си запазва правото да отказва или отлага поръчки направени от потребителите на сайта, в случай че стоките ги няма налични и не е възможно да бъдат доставени в уговореното време и срок.

* Arogans.com си запазва правото да контролира времето на съхранение на съобщенията.

* Arogans.com запазва правото, но не и задължението да наблюдава материалите изпращани чрез системата. Arogans.com има правото, но не и задължението да премахва материали считани, че престтавляват заплаха или форма на насилие.

* Запазва си правото да предоставя на органите на реда публикуваната информация, както и разменена кореспонденция или каквато и да е информация за потребителите в сайта при поискване.

* Да изпраща на посочените в регистрацията email адреси от потребителите/фирми рекламни съобщения, в това число бюлетини, игри и спонсорирани представяния до потребителите на сайта.

* Arogans.com запазва правото да премахва във всеки един момент, предоставянето на всички или някой от услугите без никакви задължения към потребителите.

* Arogans.com, запазва правото да добявя, нови услуги в сайта непротиворечащи на законите в Република България

* Всички промени в сайта, ще бъдат оповестявани чрез публикуването има в сайта, но Arogans.com няма задължение да информира лично потребителите, за извършените промени.

Ние не гарантираме за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в Arogans.com, както и няма да носим отговорност за щети и вреди в резултат на това.

 

5.4 Политика на поверителност в Arogans.com

Поверителност В Arogans.com автоматично се събира информация вашия IP адрес, използван браузър, използвана резюлюция, продължителността на престой в сайта, както и посетените от вас страници в Arogans.com. Събирането на тази информация е само и единствено с цел предлагане на услугите в сайта и статистически анализ. Събираните лични данни се използват единствено и за цел, облужване на вашето желание за покупка на дадена стока. Ние гарантираме, че по никакъв начин не предоставяме вашата лична информация на трети лица. Информацията която предоставяте при регистрацията: като лични данни, име, телефон, имейл не се предоставят на трети лица, а се използва с цел, предоставянето на услугите на сайта. В сайта използваме рекламни фирми - трети страни за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

4.5 Съдържание на сайта Опциите, съветите, изявленията или друга информация съдържана на нашият сайт не може да бъде копирана, разпространявана или отчасти използвана без изричното разрешение на Arogans.com.

4.6 Връзки с трети страни Arogans.com може да съдържа линкове към други страници извън сайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се в тези линкове.

4.7 Авторски права Логото, съдържанието и oстаналите елементи на сайта са изключителна собственост на Arogans.com. Вие се задължавате да не копирате, модифицирате, публикувате, предавате, изнасяте, продавате каквато и да била информация обект на авторско право.

4.8 Ограничение на отговорност Arogans.com няма да е отговорен за случайни събития, последици, недиректни щети, имуществени или неимуществени щети, в следствие на предоставените услуги.

4.9 Промени в сайта Всички промени, които извършваме ще бъдат оповестявани чрез публукуването им в сайта. Като Arogans.com, няма задължението да информира всеки потребител лично.

Ние запазваме правото да:

1. Променяме съдържанието и условията на това изявление по всяко време и без предварително предупреждение.

2. Да подменяме описанието към артикулите, без предварително предупреждение.

3. Да променяме съдържанието на сайта: да спираме предлагането на артикули, да подменяме срокове за доставка, въвеждаме промоции и намаления.

4. Да премахваме линкове без предварително предупреждение

5. Да не обслужваме клиенти които са некоректи, не спазват посочените условия

6. Да премахваме и отказваме поръчки на потребители в случай, че  предложената контактна информация не е актуална и действията на КЛИЕНТА не отговаря на условията по-горе. В такъв случай Arogans.com няма задължение за обслужване на некоректни клиенти.

Дата на обновяване на настоящите условия 01.01.2014

Винаги можете да ни намерите на адрес sales@arogans.com

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане