Ежедневни рокли

Къси рокли | Официални роклиРокли до коляноДамски рокли
 

  В забързаното ежедневие, непрекъснати задачи, всяка една дама иска да се чувства освен красива и стилна, то и да й бъде удобно и комфортно. Тук на помощ идват дамските ежедневни рокли, които могат да бъдат качествени, удобни и модерни за всяка жена. Те присъстват в гардероба на всяка дама, но винаги има място за още една-две или повече, нали?


Каква ежедневна рокля да изберем?


  Дамските роклите са различни, колкото и хората и техните характери, затова и разнообразието е огромно. Но първата крачка при подбора на правилната рокля независимо дали става въпрос за ежедневие или пък за официално събитие е, кройката. Според това роклите могат да са:

  • Разкроени еж. рокли са тези, които падат свободно. Създават усещане за удобство, лекота и комфорт. Те са избирани предимно от онези дами, които искат да прикрият някои недостатъци по тялото си било то бедра, коремче, ханш, но и да подчертаят женствеността си.
  • Вталени ежедневни рокли са тези, които прилепват по тялото и подчертават всичките му извивки. Те не прикриват, а точно обратното. С тях ясно и категорично показвате, че няма какво и защо да криете. Това съм Аз и се харесвам и защо не? Всички дами са красиви.
  • Ежедневни дълги рокли за лятото са тези, които стигат до глезена и под коляното. Те са предпочитани за носене през късния следобяд или вечер, но все пак е въпрос на избор.
  • Къси рокли за ежедневието са тези, които напомнят за ефирността, лятото, забавлението и събудилата се природа. Логичен и правилен избор, когато сте готови за парти.
  • Ежедневни рокли до коляното са комбинацията от останалите две, като винаги са най-предпочитани за работа. Все пак има правила на работното място и колкото и да искате да покажете тен и хубава фигура, има време и място.


Какъв цвят дамски ежедневни рокли да изберем според сезона?


Зимата е студена, природата спи, птичките са отлетели, затова цветовете са по-студени, свити, приглушени като:
1.      Стилни ежедневни зимни рокли в класическото черно, което винаги е красиво, стилно и на мода
2.      Загадъчното кафяво, което винаги крие да разкаже някоя история
3.      Червеното, което е силно, емоционално и дръзко. Огнено като човешкия темперамент. Тук да не забравяме и бордото, което е силно като енергията, която струи от живота.
4.      Синьо, но в тъмните му нюанси като тюркоаз, индиго, което показва дълбочината, силата и безкрайността.

Лятото е топло, емоциите горещи. Природата ни заобикаля в пълния си блясък, а Вие сте готови за нови незабравими емоции. Заложете на:
I.      Ежедневни летни рокли в нежно синьо като  морето и вълните, разливащи се по пясъка и изчезващи мистично
II.      Жълто като топлото слънце, което ни гали всеки ден
III.      Зелено като заобикалящата ни природа, готова за нов живот
IV.      Бялото символ на чистотата, невинността и новото начало

При избор на цвят за лятото, заложете на меките, топли, нежни нюанси. Това не значи, че не може да изберете червен цвят, но нека не е силен като бордото, а леко по-изсветлен като пламъкът, който  тлее леко в огнището.
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане