Летни рокли

Официални рокли | Дълги летни рокли | Къси роклиРазкроени рокли | Ленени рокли 

Каква лятна рокля да изберем?


  Природата се събужда, дърветата разлистват, птичките пеят. Отново лятото идва. А с него и време за промяна в гардероба. Нещо "свежо, феерично, романтично". Една от най-желаните дрехи за дамите покачат ли се градусите, са ефирните летни рокли с къс ръкав. Това не изненадва никого, нали?

  Роклята е уникална дреха, която освен че придава комфорт, подчертава женствеността й. През лятото се предпочитат, защото са от приятни, дишащи материи, които спомагат тялото да се разхлажда, не създават дискомфорт, не ограничават свободата на движенията, а и са КРАСИВИ.

Летните Рокли биват:

●        Рокли по тялото  - Те са онези летни роклички, за дами, които искат да покажат стилно фигурата си, за която цяла година са тренирали, или пък тена, който са правили часове наред в солариума.
●        Разкроени рокли - Те са предимно избор на дами, които не желаят да акцентират върху някои дребни несъвършенства по тялото, което правят с роклята, падаща свободно. Но пък са достатъчно красиви, а удобството, което гарантират- незаменимо.
●        Къси дамски рокли - лятото, стане ли въпрос за плажно парти, разходка по кея, вечерно събиране, късата плажна рокля е класика. Хем красива, хем удобна, хем ефектна, а и привличате погледите върху себе си.
●        Дълги рокли за лятото - Те са най-често до глезена и са предпочитани през лятото за вечеря с приятели, събиране или друг, повод, чийто дрес код задължава носене на определена дължина. Тези дамски рокли са изключително удобни в ежедневието и често присъстват в дамския гардероб.
●        Летни дамски рокли до коляното - Те съчетават предимствата на дългите и късите рокли през лятото и добавят нотка на изтънченост, стил, класа и елегантност. Затова и често се избират за работни срещи, обяди и други по-официални събития.
 

Какви цветове да изберем за л. рокля?


Лятото бленувано и желано е тук, а изобилието от цветове е огромно. Въпреки това, при избор на рокля е добре да изберете по-бледи цветове и нюанси, по-меки, топли и романтични. Те са в синхрон със заобикалящата ни природа, с морето, плажа, вълните, с цялото настроение: това на събуждащия се живот.

Предпочитани цветове през лятото са:

1.    Синьо, но бледо, нежно, бебешко като морето, като небето.
2.    Зелено като природата и заобикалящата ни флора
3.    Жълто, като лъчите на слънцето, които ни галият нежно
4.    Бежаво като скалите, като земята, като корите на дърветата. Всичко земно, което ни заобикаля. Семпло, нежно, в съчетание с лека загадъчност.
 

На какви дамски летни рокли да се спрем според конкретния случай?


  Тези рокли са както за ежедневието, за работа, така и за официални събития. Красиви, удобни, елегантни, екстравагантни, сексапилни и различни.

  1. Ежедневните л. рокли са предпочитани за работа, за разходка, вечери с приятели. Тя е толкова удобна, че дори забравяте, че сте облечени, а прохладата, която носи- гарантирана.
  2. За важни поводи са предпочитани елегантните официални летни рокли, защото седят нежно, красиво в съчетание със стил и класа. С тях ще блеснете на сватба на плажа, кръщене сред природата, официална гала вечеря с колеги, служебна среща.


  Лятото е тук. Потопете се в емоциите, които носи, облечени по най-подходящия начин с нас, онлайн arogans.com
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане