Летни рокли

Официални рокли | Дълги рокли | Къси роклиРазкроени рокли

Каква лятна рокля да изберем?


  Природата се събужда, дърветата разлистват, птичките пеят. Отново лятото идва. А с него и време за промяна в гардероба. Нещо свежо, феерично, романтично. Една от най-желаните дрехи за дамите покачат ли се градусите, са летните рокли. Това не изненадва никого, нали?

  Роклята е уникална дреха, която освен че придава комфорт, подчертава женствеността й. През лятото са най-предпочитани, защото са от приятни, дишащи материи, които спомагат тялото да се разхлажда, не създават дискомфорт, не ограничават свободата на движенията, а и са КРАСИВИ.

Летните Рокли биват:

●        Летни рокли по тялото / вталени - Те са за онези дами, които искат да покажат стилно фигурата си, за която цяла година са тренирали, или пък тена, който са правили часове наред в солариума.
●        Разкроени летни рокли - Те са предимно избор на дами, които не желаят да акцентират върху някои дребни несъвършенства по тялото, което правят с роклята, падаща свободно. Но пък са достатъчно красиви, а удобството, което гарантират- незаменимо.
●        Къси летни рокли - През лятото, стане ли въпрос за плажно парти, разходка по кея, вечерно събиране, летните къси рокли са класики. Хем красиви, хем удобни, хем ефектни, а и привличате погледите върху себе си.
●        Дълги летни рокли - Те са най-често до глезена и са предпочитани през лятото за вечеря с приятели, събиране или друг, повод, чийто дрес код задължава носене на определена дължина. Тези рокли са изключително удобни в ежедневието и често присъстват в дамския гардероб.
●        Летни рокли до коляното - Те съчетават предимствата на дългите и късите рокли през лятото и добавят нотка на изтънченост, стил, класа и елегантност. Затова и често се избират за работни срещи, обяди и други по-официални събития.
 

Какви цветове да изберем за лятна рокля?


Лятото бленувано и желано е тук, а изобилието от цветове е огромно. Въпреки това, при избор на рокля е добре да изберете по-бледи цветове и нюанси, по-меки, топли и романтични. Те са в синхрон със заобикалящата ни природа, с морето, плажа, вълните, с цялото лятно настроение: това на събуждащия се живот.

Предпочитани цветове през лятото са:

1.    Синьо, но бледо, нежно, бебешко като морето, като небето.
2.    Зелено като природата и заобикалящата ни флора
3.    Жълто, като лъчите на слънцето, които ни галият нежно
4.    Бежаво като скалите, като земята, като корите на дърветата. Всичко земно, което ни заобикаля. Семпло, нежно, в съчетание с лека загадъчност.
 

На каква  лятна рокля да се спрем според конкретния повод?


  Летните рокли са както за ежедневието, за работа, така и за официални събития. Красиви, удобни, елегантни, екстравагантни, сексапилни и различни.

●        В ежедневието лятна рокля е предпочитана за работа, за разходка, вечеря с приятели. Тя е толкова удобна, че дори забравяте, че сте облечени, а прохладата, която носи- гарантирана.
●        За официални поводи е предпочитана, защото седи нежно, красиво в съчетание със стил и класа. С нея ще блеснете на лятна сватба на плажа, кръщене сред природата, официална гала вечеря с колеги, служебна среща.

  Лятната рокля Ви намига закачливо. Лятото е тук. Потопете се в емоциите, които носи, облечени по най-подходящия начин с нас, онлайн arogans.com
Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане