Официални рокли

Рокли по тялото | Къси официални роклиДантелени роклиРокли до коляноРазкроени рокли


Добре дошли в Царството на дамското облекло. Вие търсите нещо стилно и елегантно, с което да се чувствате красива и уверена? На правилното място сте!

Правила при избор на официални рокли за елегантни дами

1.    Поводът и събитието, за който избирате роклята
2.    Сезонът, през който ще носите официалната роклята
3.    Водещите тенденции относно модерните стилове
4.    Не пренебрегвайте личните си предпочитания: като стил рокли, цвят и модел.

На каква официална рокля да се спрем:

  При подбора на рокля, винаги трябва да имаме предвид ръст, телосложение и възраст. Именно поради това се делят на:

●        Вталени официални рокли са за смелите момичета, които искат да покажат стройната си фигура и красиви извивки на тялото. Тя прилепва по него и подчертава.
●        Разкроени елегантни рокли са предпочитани от дамите, които искат да блестят със собствена светлина, прикрили някои недостатъци по тялото си.
●        Дълги официални рокли са класи в жанра. Те винаги от миналото до днес се приемат като символ на аристократизъм, класа и стил.
●        Къси официални рокли пък са харесвани от младите момичета. Те са хем къси елегантни рокли, хем закачливи, леко дръзки и провокативно, запазили мистиката на класата на всяка жена.
●        Официални рокли до коляното са избор от дамите, които целят да покажат качества в себе си като сериозност, сигурност, изтънченост.  Именно затова са предпочитани за работни срещи, фирмени коктейлни партита.

Официалните дамски елегантни рокли и сезоните

  Официалната рокля е универсална. Тя няма сезон. Подходяща е за носене и през топлите месеци като лято, пролет, така и през зимата. С нея Вие ще се превърнете в "Кралица на бала" ®, Снежна царица или Перлата на собствената си сватба. Роклята, която ще Ви придаде класа, стил, елегантност и ще подчертае Вашата женственост.

Официална рокля и поводите:

  1. Официална рокля за сватба - Тя е красива, точно каквато е всяка една дама. С нея Вие ще сте център на внимание. Погледите ще са във Вас, а Вие ще сияете, защото това е най-важния ден в живота Ви. Сватбените рокли могат да са от всякакъв тип материя и бродерии. Могат да са по-семпли или крещящи: Тук съм!!!
  2. Официални рокли за балове, кръщене са тези, които ще Ви накарат да се чувствате като принцеса. Красива, неотразима и различна, готова да поеме по нов път в живота.
  3. За офиса и важни срещи бизнес дамите, които заемат ръководни постове обикновено предпочитат елегантни рокли. Те целят да покажат, че владеят положението, могат, знаят и управляват. На тях лесно може да се гласува доверие и излъчват власт.

Най-важното при избора на официална рокля е как Вие ще се чувствате в нея. Когато я видите, да си кажете: Да, тя е моята РОКЛЯ. Само тогава ще блестите сред останалите със собствения си блясък.

Защо да изберете нас?

  Ние от "www.arogans com" сме малък, но сплотен екип. Творим със сърцето си, за да се докоснем до Вас, да Ви въздействаме и да Ви накараме да се чувствате красиви, уверени и неповторими. За нас е важен всеки клиент и подарена усмивка. Нашите спортно елегантни рокли са една богата палитра, каквито са цветовете на дъгата: от синьо, лилаво, жълто до нюансите им. Посетете нашата страница с официални рокли и сме сигурни, че ще откриете точно това, което търсите.  Размерите са универсални, а моделите: уникални като Вас. Тук онлайн можете да намерите и мечтана рокля за абитуриентския, абсолвентския си бал или строго официално събитие със супер качество на добри цени.

  Доверете се на нас и си подарете усмивка, удобство и увереност. Бъдете най-добрата версия на себе си, защото всяка дама го заслужава!!!

Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане