Уважаеми клиенти,

Прочетете: Условията за рекламации и връщане на продукти

 

Всяка закупена стока от Arogans.com може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на нейното закупуване. Върнатите стоки трябва да са с ненарушена цялост и запазен търговски вид.

Всяка стока трябва да се върне с придружаващите го платежни документи.

Стоките подлежат на връщане, като всички куриерски такси са за сметка на клиента. В случай, че изпратите пратка без да заплатите куриерската такса за връщане, тя няма да бъде приета.

В случай че, закупена от вас/клиенти/ стока има фабричен дефект, може да ни я върнете и след изтичане на  14 дневния срок, но при условие, че стоката е със запазен търговски вид, без видими следи от употреба. В този случай, куриерскaтa таксa за връщане се поема от нас. За фабричен дефект не се приемат стърчащи конци както разминаване в цвета.

При върнати стоки, всички платени суми по поръчки се възстановяват по банков път за сметка на клиента, с изключение на сумите за куриерски такси. В случай, че куриерската сума е платена от НАС, при въстановяването на сумата, тази сума Ви се отдържа (тъй като не е имало покупка от ваша страна). Срокът за възстановяване на сумата на поръчка, относно рекламация е 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка.

Всички условия могат да се променят, съобразно промените в българското законодателство! 

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване,

Екипа на Arogans.com

19.03.2012 г.

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане