Victoria’s Secret - бельо, крила и мечти

Victoria’s SecretЗа да увеличи растежа на продажбите си, компанията използва най-популярните си модели в каталозите с тираж от около 365 милиона, които са във всички нейни магазини. Каталозите включват не само бельо, но и рокли, връхни дрехи, обувки (включително на бизнес-партньори), козметика и парфюмерия.

Моделите на Victoria’s Secret, известни като "Angels", са основна част от имиджа на марката и те присъстват в ревютата, каталозите, магазините и рекламите. За разлика от марките, които наемат известни личности, за да увеличат своите продажби облекло, Victoria's Secret се явява успешен старт за кариерата на много бъдещи супермодели.

Адриана, Миранда, Алесандра, Даутцен  ... Ако тези имена не ви говорят много, значи никога не сте виждали парада на Victoria's Secrets. Защото в него участват прекрасните "ангели" с идеално тяло, превърнали се в символи на най-популярната марка за дамско бельо в света. Провежданото всяка година Victoria’s Secret Fashion Show е истински парад на "ангелите" и незабравим празник за жени и за мъже. Последното oт тях се състоя през декември в Лондон, където 47 модели представиха новата колекция на модния подиум. Този път броят на крилата превиши тези, използвани през миналата година - 39, в сравнение с 28 през 2013.

Самите крила представляват инстински инженеринг подвиг, а производството им е резултат от 40-400
часа ръчен труд. Основата им е конструкция от алуминий, стомана и кожени каишки, като някои от тях са с бродерии, сапфири, рубини и диаманти, 18-каратово злато, мъниста, кристали Сваровски и пера. Шоуто може да струва на компанията около 12 милиона долара, но тази маркетингова стратегия вече е доказала своята ефикасност и гарантирана възвращаемост.

Суперизвестната марка има стотици магазини в Съединените щати и Канада, а за останалата част на света е най-големият онлайн магазин за дамско бельо с огромен асортимент. Компанията се ангажира да предостави на всяка жена красиво и изящно бельо, съчетаващо очарование, изкушение и невероятно удобство. Сред предлаганите от Victoria’s Secret модели всяка жена ще намери себе, независимо дали е представителка на средната класа или е съпруга на милиардер.Блог категории