Дамски Сака

 

 Дамски сака

  Всяка една дама иска, щом прекрачи прага на дома си, да блесне пред заобикалящия я свят, по най-добрия начин, а това се постига с грижа за външния вид. Това са подходящите според повода, времето и фигурата дрехи и аксесоари, но и несъмнено грижа за духа и тялото. Не случайно е казано: По дрехите посрещат, по ума, изпращат. И ето: избрали сме тоалета си за днес, заставаме пред огледалото и нещо липсва. Сякаш визия има незавършен вид и тук на помощ идват дамските сака. Те могат да се определят като незаменим помощник във всяка една ситуация. Защо ли?

 Предимства на дамското елегантно сако? 

  • 1. Дамските сака придават завършен вид на облеклото
  • 2. Дамските сака стоят стилно и елегантно и разчупват визията
  • 3. Създават усещане за топлина и уют, въпреки студа на вън

    Също така те са и:
  1. 4. Практични са
  2. 5. Не заемат много място, ако трябва да ги поставите в багажа си
  3. 6. Изглеждате неотразима, и то само с един довършителен щрих.

 

Видове дамски сака?

1. Класическите дамски сака или универсалната дреха за стилна дама. Те имат свободно падаща кройка, която не описва тялото, не подчертава, а придава важност, строгост и доза елегантност. С едно такова сако по категоричен начин заявявате, че владеете ситуацията в работен план и сте готови да покорите върхове. Този тип дамски сака са подходящи за важни работни срещи, водене на преговори и работни обяди.

2. Вталено дамско сако е другият вариант при избора на дамски сака. То се различава от класическото по своята кройка. То не пада свободно, а напротив, леко се събира в областта на талията и ханша. Предпочитан вариант от дамите, които искат да създадат визуална представа за по-издължена или фина фигура. Този тип сака стоят еднакво добре и за работа, и за официални събития като например сватба или бал. Придават завършен, стилен и елегантен вид. 

3. Официално сако. В много от случаите, дамите които са избрали вече вечерния си тоалет търсят един леко допълнение. Към една официална рокля Ви трябва едно късо дамско болеро, което да съчетаете и да завършете визията си.  

4. Дамско спортно сако е другият и най-модерен вариант, който с бързи темпове от появата си, спечели популярност. Те се отличат от вталеното и класическо дамско сако по това, че тук ключовата дума е завършеност с една дреха- сако. Не се създава строг или сериозен вид, а напротив- неотразима елегантна визия. Дамското спортно сако може да се носи и в ежедневието като допълнение към спортно-елегантна визия, на която сте заложи за разходка с приятели по магазините или среща на кафе. Стои изискано, в съчетание с класическа небрежност и неприкрита младост.

 

Кога е сезонът на дамското сако?

Първо обаче възниква въпросът, а има ли сакото сезон или то може да се нарече универсално.

• През зимата може да се носят елегантни дамски сака, и то далеч не означава, че сте извършили моден грях. Но те стоят някак скрити под дебелото палто и едва когато го махнете, сакото придава значението си. Въпреки това защо пък не? Стилна визия се търси и през зимата и не е нужно всичко да е видимо от излизането от вкъщи. 

• През пролетта дамските сака от трико и пролетни якета са любими, защото хем сме красиви, хем ни защитават от сутрешните все още ранни студове, а визията- неотразима, както винаги, независимо от повода. 

Arogans.com  е онлайн магазин, който иска да Ви покаже един красив свят: да стилното, елегантното и на дамата, която дори да е заета 24 часа, намира малко време и за себе си, защото ако не се харесваме ние, кой ще ни хареса тогава? Бъдете най-доброто си и уверено АЗ  с нас!!!

Виж повече

Меню

Call

Настройки

Натиснете за още продукти.
Не бяха намерени продукти.

Създайте безплатен профил за да запазвате харесвани продукти и статии.

Влизане

Създавайте безплатен профил, за да използвате списъка с желани.

Влизане